Vandaag valt u onder de hospitalisatieverzekering van uw werkgever, maar uw situatie kan van vandaag op morgen veranderen.  Denk maar aan een carrièrewending, ontslag of uw pensioen. Om in alle omstandigheden gerust te blijven, anticipeert u het best op de toekomst van uw gezondheid. Met Hospitalia Continuïteit blijft u verzekerd. Zodra de hospitalisatieverzekering van uw werkgever afloopt, neemt Hospitalia Continuïteit het roer over en bent u gedekt door een van onze Hospitalia-verzekeringen.

Waarom kiezen voor Hospitalia Continuïteit?

Door vandaag in te tekenen op Hospitalia Continuïteit bent u gedekt door een hospitalisatieverzekering, ongeacht uw leeftijd of gezondheidstoestand op het moment dat u niet meer verzekerd bent door uw werkgever.

U kunt onze verzekeringen Hospitalia of Hospitalia Plus activeren zonder een wachttijd te moeten doorlopen of een nieuwe medische vragenlijst in te vullen, aangezien deze reeds werd ingevuld bij uw aansluiting bij Hospitalia Continuïteit.

Geen premietoeslag als het zover is

Bovendien vermijdt u, zodra een van onze Hospitalia-verzekeringen het roer overneemt, aanzienlijke kosten omdat u geen leeftijdsgebonden premietoeslag betaalt. Uw bijdrage wordt immers berekend op basis van de leeftijd die u hebt bij uw aansluiting bij Hospitalia Continuïteit en niet op basis van uw leeftijd wanneer de verzekering van uw werkgever afloopt.

Terugbetalingen zodra u bent aangesloten

Hospitalia Continuïteit biedt u ook bijkomende terugbetalingen bovenop die van de verzekering van uw werkgever. Vanaf uw aansluiting geniet u maximaal € 50/dag hospitalisatie voor alles wat niet gedekt is door uw huidige verzekering (franchise …).

Delen op sociale media