Nationale en internationale bedrijven

Voor medewerkers van een Belgische onderneming of zelfstandigen is het verplicht zich aan te sluiten bij de verplichte ziekteverzekering van een ziekenfonds. Wie sociale zekerheid betaalt in een ander europees land kan zich ook aansluiten op basis van een S1 of E106-formulier.

Scholen en universiteiten

Europese en niet-Europese studenten kunnen genieten van de Belgische sociale zekerheid. Wij begeleiden u bij de welkomstdagen voor studenten.

Uitzendbedrijven

Uw uitzendkrachten moeten gedekt zijn door de Belgische sociale zekerheid. U kan beroep doen op een specifieke samenwerking met een win-win situatie. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Internationale instellingen

Personen werkzaam bij een permanente representatie, een missie of een ambassade kunnen onder bepaalde omstandigheden zich ook inschrijven bij een mutualiteit. Europese medewerkers kunnen zich inschrijven met een S1 of E106-formulier.

Relocation agentschappen

Wij ondersteunen de relocation agentschappen die advies geven aan bedrijven betreffende hun internationaal mobiliteitsprogramma. Dit gebeurt onder andere in de vorm van opleidingen opdat ze goed geïnformeerd zijn over de verschillende inschrijvingsprocedures  bij een mutualiteit.

Delen op sociale media