1. Verplichte ziekteverzekering met aanvullende voordelen

In België is het verplicht u in te schrijven bij een ziekenfonds om te kunnen genieten van vaste terugbetalingen door de Belgische staat. Bovendien kunt u bij Business & Expats Health insurance rekenen op een uitgebreid aanbod van aanvullende voordelen (bijvoorbeeld: tegemoetkoming voor lidgeld sportclub of brillen en lenzen, medische reisbijstand, etc.) Neem contact op om het volledige aanbod voordelen te ontdekken.

2. Hospitalisatieverzekering

Business & Expats Health insurance ondersteunt u met de administratieve stappen en biedt u een uitstekende dekking, in het geval van een ziekenhuisopname.

Hospitalia

De aanvullende hospitalisatieverzekering met optimale bescherming.

Hospitalia Plus

De aanvullende hospitalisatieverzekering met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en bijkomende dekkingen.

Hospitalia Continuiteit

De aanvulling op de groepsverzekering van uw werkgever. Neem contact met ons op om de algemene voorwaarden, de tarieven en de wachttijden te kennen voor elke hospitalisatieverzekering.

3. Tandverzekering

De aanvullende tandverzekering dekt een groot deel van de tandzorgen, ook indien de wettelijke ziekteverzekering ze niet dekt.. Neem contact met ons op om de algemene voorwaarden, de tarieven en de wachttijden te kennen van de tandverzekering.

4. Verzekering medische kosten

Medicalia

Deze aanvullende verzekering betaalt tot 1.500 euro per persoon en per jaar terug voor medische zorgen buiten het ziekenhuis zoals brilglazen, hoorapparaten, alternatieve therapie, enz. Medicatie is niet inbegrepen.

Verzekering Medische kosten

Dankzij deze aanvullende verzekering ontvang je bijkomende terugbetalingen voor medische kosten als  doktersbezoeken, medicijnen, protheses,  fysiotherapie, … 

Neem contact met ons op om de algemene voorwaarden, de tarieven en de wachttijden te kennen van onze verzekering voor medische kosten.

Delen op sociale media